Kerneordstavle til Tap Speak Choice 4.0

Jeg har i den seneste tid arbejdet med kommunikationsapp'en Tap Speak Choice for at finde ud af, hvordan man kunne få brugt opdateringen til version 4.0 bedst muligt.

Resultatet er, at vi nu har en kerneordstavle med farveforskelle, som man herved lettere kan finde rundt i. Det har været en længe ønsket mulighed der nu endelig er kommet.
Resultatet kan ses her:
Nogen af jer vil nok lægge mærke til at der er lidt forskelle i farven på de enkelte røde felter fx. Det skyldes at vi ønskede de specifikke symboler. Da de ikke var at finde i Tap Speak Choice var der ikke andet at gøre end at klippe dem ud fra programsnedkeren og sætte dem ind i Tap Speak Choice.

Endnu en lækker funktion ved version 4.0 er at man kan dele opsætninger via dropbox.
Jeg har lagt denne kerneordstavle i min public mappe og deler den gerne med jer. Den finder I her: https://dl.dropbox.com/u/2215645/kerneord.zip

I installerer den ved at linke Tap speak choice sammen med jeres dropbox konto. Dette gøres ved at trykke på udråbstegnet - herefter vælges import - under dropbox vælges link account.

Når dette er gjort downloader du kerneordstavlen og placerer den i mappen apps - TapSpeak Choice.

Herefter trykker du på udråbstegnet - restore og finder frem til kerneordstavlen.

Vigtigt vigtigt: Når du installerer kerneordstavlen på denne måde mister du samtidig alt, hvad du selv har lavet i programmet. Det er derfor vigtigt at du tager en backup inden du giver dig i kast med det.

Muligheden for at dele enkelte sider uden samtidig at slette alt sit eget indhold skulle gerne komme i en snarlig opdatering.

Jeg håber det lykkes for dig, ellers må du skrive i kommentarfeltet og jeg vil hjælpe efter bedste evne.

Etiketter: , , ,